01-06-17 – Belgian Corporate Video Festival : proposez votre film d’entreprise !

Le Belgian Corporate Video Festival est de retour ! Envie de participer ? Voici les modalités pratiques ! (en néerlandais)

 

Heb je met je organisatie een straffe video gemaakt de afgelopen tijd? Stuur die dan zeker in voor het Belgian Corporate Video Festival vóór 11 maart. En wie weet val je op 1 juni wel in de prijzen.

Het Belgian Corporate Video Festival bekroont elk jaar de beste videoproducties die bedrijven en organisaties realiseren om hun interne en externe communicatiedoelstellingen te versterken.

400 deelnemers in 2016

Gestart in 2000 als een kleinschalig project, kende dit jaarlijks bedrijfsfilmfestival in 2016 een record van bijna 400 deelnemende films en meer dan 600 toeschouwers in Kinepolis Brussel. De praktische uitwerking van dit festival gebeurt door een groep van laatstejaarsstudenten Public Relations van het departement Management & Communicatie van AP Hogeschool en Kanaal Z/Canal Z.

Uitreiking op 1 juni

Op 1 juni 2017 staat de 18de editie van het Belgian Corporate Video Festival op de agenda in Kinepolis Brussel. Bovenop de uitreiking van de awards en bijhorende netwerkreceptie zal in de namiddag van 1 juni een beurs plaatsvinden waarop producenten van corporate video zich kunnen voorstellen aan een breed B2B-publiek onder wie tal van communicatieprofessionals.

Grand Prix BViC/ABCi

Beschikt je organisatie over een videoproductie die gerealiseerd werd voor interne en/of externe communicatiedoeleinden? Aarzel dan niet en maak kans op een award in één van de acht categorieën. Daarbovenop kan je ook meedingen naar een Grand Prix en naar één of meerdere Special Awards die worden uitgereikt aan corporate videoproducties die uitblinken in een bepaald aspect zoals animatie of script. De Grand Prix “Employee Communication” zal worden uitgereikt door BViC en haar Franstalige zusterorganisatie ABCi.

De inschrijvingstermijn loopt van 23 januari tot en met 10 maart 2017.

Professionele jury

Eind april buigt een professionele jury – onder voorzitterschap van Prof. Karolien Poels (Universiteit Antwerpen) en Jean-François Raskin (algemeen beheerder Institut des Hautes Etudes des Communications Sociales (IHECS) en voorzitter van de Raad van Beheer van RTBF) – zich over de inzendingen en maakt ze de genomineerden per categorie bekend.

Meer info over dit festival (inclusief deelnamevoorwaarden en inschrijfformulier) vind je op www.belgiancorporatevideofestival.be.